4gamers.be

Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling

Door Jay, 06-07-2018 11:32

Door de aankondiging van een nieuwe Dead Island mobile game begonnen heel wat fans zich (nog eens) af te vroeger hoe het nu precies zit met Dead Island 2. In een reactie kregen ze vervolgens te horen dat de game nog steeds in ontwikkeling is en dat men "in een later stadium" meer nieuws te melden heeft. Daar worden we natuurlijk niet veel wijzer van, maar blijkbaar wordt er dus toch nog aan de game gewerkt.

Rond Dead Island 2 is het al een hele tijd stil, los van af en toe eens, zoals nu, de bevestiging dat de game nog steeds in ontwikkeling is. Het spel heeft ook al een woelige geschiedenis achter zich. De game werd aanvankelijk ontwikkeld door Yager, maar die ontwikkelaar werd van het project gehaald na meningsverschillen met uitgever Deep Silver. Vervolgens werd Sumo Digital ingeschakeld, maar sindsdien is het erg stil geworden rond de game, zo stil zelfs dat eigenlijk al gedacht werd dat de game geannuleerd was.

Hoe het precies gesteld is met Dead Island 2 is niet bekend. Vermoedelijk is Sumo Digital helemaal van nul begonnen en blijft het van het originele concept van Yager niet veel meer over. Dat betekent meteen ook dat Dead Island 2 mogelijk nog wel wat op zich zal laten wachten, ook al omdat de verwachtingen hoog liggen na Dying Light.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.