4gamers.be

Skyrim is te spelen op een smart toilet van 5000 euro

Door Jay, 07-07-2018 00:00, bron: https://www.reddit.com/r/gaming/comments/8vuv20/due_to_the_existence_of_the_skyrim_port_on_amazon/

Tijdens E3 kwam Bethesda op de proppen met een Very Special Edition van Skyrim, bedoeld om via Alexa van Amazon gespeeld te worden. Aanvankelijk werd gedacht dat het om een zelfrelativerende grap ging als knipoog naar het feit dat Bethesda Skyrim nog steeds naar nieuwe platformen brengt, maar al snel bleek dat de Very Special Edition echt bestond.

De Very Special Edition van Skyrim is zodoende dus te spelen via een Amazon Echo of een Amazon Dot, maar ook via de Amazon store app voor iOS en Amazon Alexa app voor Android is de game speelbaar. Dit zorgt ervoor dat het spel ook beschikbaar is voor smart devices die Alexa ondersteunen, zoals een speciale koelkast of ... een smart toilet.

Zo heeft het internet ontdekt dat het smart toilet van Numi ondersteuning voorziet voor Alexa, en dus ook de Very Special Edition van Skyrim. Doorgaans is het de bedoeling de voice commands te gebruiken voor muziek of het bedienen van de wc-bril, maar ook een potje Skyrim spelen is dus geen probleem. Het smart toilet kost je wel zo'n 5000 euro, waardoor dit meteen ook het duurste platform is waarvoor Skyrim ooit verschenen is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.