4gamers.be

Mario film moet fans én nieuwkomers aanspreken

Door YoniVL, 09-07-2018 09:57, bron: https://nintendoeverything.com/mario-movie-intended-to-appeal-to-longtime-fans-and-newcomers/

Nintendo kwam begin 2018 met een aankondiging dat ze zouden gaan samenwerken met Illumination Entertainment, de animatiestudio die eerder al films maakte als Minions en Despicable Me. Shigeru Miyamoto is nauw betrokken met de film als producer. Hoewel details rond de film zelf momenteel nog schaars zijn liet de CEO van Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, al weten wat we van de film mogen verwachten.

“Door samen te werken met een partner als Illumination, die al veel bewezen heeft, willen we er voor zorgen dat de film die we maken iets is dat zowel fans van Nintendo kan entertainen als nieuwkomers warm maken voor de wereld van Mario”, verklaarde Fils-Aimé. Naast de film over Mario sluit Fils-Aimé ook verdere samenwerkingen in andere vormen niet uit.

Geschreven door Jeugd

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.