4gamers.be

Maak kennis met Battle Royale Tycoon

Door Jay, 11-07-2018 13:46

Met alle verschillende Battle Royale games die uitkomen is het moeilijk om nog origineel voor de dag te komen. Een developer (Endless Loop Studios) kwam echter met het idee om er een tycoon game rond te maken onder de naam Battle Royale Tycoon. In de game organiseer je zelf Battle Royales in een soort pretpark. Zo richt je zelf de arena in, kies je welke wapens er ter beschikking zijn en zorg je voor beschermende kleding.

Er zijn ook een hoop elementen aanwezig in de game die doen terugdenken aan eerdere pretpark tycoon games. Zo moet je zorgen dat er toiletten aanwezig zijn in je Battle Royale park en zorg je voor leuke souvenirstandjes om je gasten tevreden te houden (zolang dat nog kan). Het enige nadeel aan een Battle Royale pretpark is dat het een hoop (menselijk) afval oplevert, die jij als eigenaar moet opruimen. Klinkt best gruwelijk, maar de grote vraag is natuurlijk of dat allemaal in de GFT-container mag.

Battle Royale Tycoon zou komende eind 2018 verschijnen via Steam.

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.