4gamers.be

Monster Hunter krijgt geanimeerde "special"

Door Jay, 12-07-2018 11:49

Capcom gaat samenwerken met Pure Imagination Studios om een animatie(kort)film te maken die de wereld en lore van Monster Hunter moet gaan uitbreiden. Beide bedrijven zullen meewerken aan de productie en financiering van de zogenaamde "special". Pure Imagination Studios zal zich daarnaast ook bezighouden met de verkoop en distributie. De productie van de special zou tegen het begin van de winter afgelopen zijn en wereldwijd in première gaan in 2019.

"Wij zijn echt enorm blij om onze fans terug te laten keren naar de wereld van Monster Hunter en om onze lore verder uit te breiden”, zegt producent van de Monster Hunter reeks Ryozo Tsujimoto. “Wij denken dat fans van de reeks onze toewijding naar hen toe zullen waarderen en dat mensen die Monster Hunter nog niet kennen zich ook zullen amuseren met dit intense avontuur.”

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.