4gamers.be

4Gamers werkt mee aan nieuwe Twitch talkshow met William Boeva

Door YoniVL, 13-07-2018 00:03

18 juli kunnen jullie op Twitch terecht voor de eerste aflevering van RageQuit, een programma over games dat wordt gepresenteerd door niemand minder dan William Boeva en waar ook 4Gamers zijn plaats in zal hebben met een eigen segment. William zal tijdens het programma ook bijgestaan worden door Mathia Koolhout, bekend van haar eigen Twitch-kanaal.

William zal elke week een gast ontvangen die komt praten over zijn band met games en daarnaast zal er ook plaats zijn voor nieuwe games, zowel AAA-games als de kleinere titels. Die gasten kunnen een nauwe band hebben met gaming, maar er is ook ruimte voor andere gasten. Voor de eerste aflevering krijgen we zo niemand minder dan Sam Gooris over de vloer. Je kan het programma live volgen via dit kanaal of later daar bekijken. Je kan ook live deelnemen aan het programma, door vragen te stellen via de chat.

De eerste aflevering van RageQuit wordt op 18 juli om 16:00 uitgezonden en het eerste volledige seizoen telt tien afleveringen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.