4gamers.be

Fortnite begint aan vijfde seizoen met heel wat nieuwigheden

Door Jay, 12-07-2018 15:30

Het vijfde seizoen van Fortnite, dat de naam Worlds Collide meekreeg, is vandaag van start gegaan. De grootste nieuwe toevoegingen zijn golfkarretjes en rifts die je kan gebruiken om sneller bepaalde plaatsen op de map te bereiken. Daarnaast zorgt de update er ook voor dat je de motion controls van je Nintendo Switch kan gebruiken tijdens het spelen.

Ook de map heeft enkele veranderingen ondergaan. Zo is Moisty Mire volledig vervangen door een woestijngebied, met daarin een resort onder de naam Paradise Palms. In het noorden van de map heeft Anarchy Acres plaats gemaakt voor Lazy Links, een golfbaan, en Epic Games heeft reeds laten weten dat ze ook enkele geheime locaties hebben toegevoegd aan de map.

Er zijn ook nog een hele hoop kleine veranderingen doorgevoerd, waaronder nieuwe emotes en skins bij aankoop van de Battle Pass. Voor meer informatie over de update en het vijfde seizoen van Fornite kan je terecht bij de blogpost van Epic Games.

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.