4gamers.be

Epic geeft asset creators een groter deel van de koek

Door Jay, 12-07-2018 16:46, bron: https://venturebeat.com/2018/07/12/fortnite-creator-epic-gives-unreal-asset-creators-a-raise-and-backpay/

Het gaat goed met Epic Games, dat we kennen van onder meer de Unreal Engine en het gigantisch populaire Fortnite. Het gaat zelfs zo goed met het bedrijf dat het zich kan veroorloven om ontwikkelaars een groter deel van de koek te geven. Voorheen moesten asset creators die hun creaties verkochten via de Unreal Engine Marketplace 30% afstaan aan Epic, maar dat is nu niet langer het geval. Epic zal voortaan nog maar 12% vragen, waardoor ontwikkelaars een stevige 88% voor zichzelf kunnen houden.

De nieuwe verhouding wordt bovendien retro-actief ingevoerd. Iedereen die sinds het begin van de marketplace in 2014 iets verkocht heeft, zal dus alsnog de 88% krijgen van Epic.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.