4gamers.be

Dan toch Nathan Fillion als Nathan Drake in Uncharted film?

Door Jay, 12-07-2018 16:53

We weten dat er wordt gewerkt aan een Uncharted film, maar veel is daaromtrent nog niet naar buiten gekomen. Heel wat fans fantaseren er dan maar op los en daarbij wordt acteur Nathan Fillion vaak gekozen om in de huid van Nathan Drake te kruipen, niet in het minst omwille van de gelijkenis tussen de twee natuurlijk. Het ziet er nu naar uit dat die wens wel eens zou kunnen uitkomen.

Via zijn Instagram stuurde Fillion namelijk het onderstaande de wereld in. Naast een foto van artiest Drake krijgen we ook de woorden "Six Parvis Magna" voorgeschoteld, hetgeen de tekst is die in de ring van Nathan Drake gegraveerd staat. Ook krijgen we de datum 7/16/18, oftewel 16 juli 2018, mee. Dat is aanstaande woensdag, vermoedelijk niet toevallig aan de vooravond van de start van het San Diego Comic-Con evenement.

Er wordt dus nieuws verwacht omtrent de Uncharted film en de betrokkenheid van Nathan Fillion. De acteur is inmiddels wel al 47 jaar oud, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Eerder raakte immers al bekend dat de Uncharted film een prequel op de games betreft, met Tom Holland als jonge Nathan Drake. Mogelijk speelt Fillion dat een wat oudere Nathan Drake die minder frequent te zien zal zijn in de film.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.