4gamers.be

Knuffels op komst van originele 151 Pokémon

Door Jay, 15-07-2018 00:01

In al die jaren zijn al heel wat Pokémon knuffels verschenen, maar doorgaans zijn het toch vooral bepaalde populaire Pokémon die in knuffelformaat worden gelanceerd. Nu echter komt men op de proppen met een nieuwe collectie van de originele 151 Pokémon. Inderdaad, élke Pokémon van de eerste generatie krijgt een nieuwe knuffel.

De nieuwe knuffellijn heet Pokémon Fit, wat verwijst naar het formaat van de knuffels. Die zijn namelijk wat kleiner, zodat ze makkelijk in je hand passen. De 30 knuffels die hieronder te zien zijn, zijn nu reeds beschikbaar, en in november verschijnen de overige 121.

Voorlopig is de nieuwe knuffellijn wel enkel bevestigd voor Japan. Daar kost een knuffel omgerekend zo'n 9 euro, dus de hele collectie heb je dan voor zo'n 1360 euro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.