4gamers.be

Yoshi niet welkom op Duitse boxart van Super Smash Bros. Ultimate

Door Jay, 14-07-2018 00:00

De ene boxart is de andere niet, zo blijkt nog maar eens. Verschillende games hebben natuurlijk verschillende boxarts, maar ook dezelfde games heeft vaak een verschillende boxart voor verschillende regio's, en soms zijn zelfs binnen eenzelfde regio landelijke verschillen te vinden. Dat is het geval bij de boxart van Super Smash Bros. Ultimate.

De boxart die Nintendo voor de game heeft voorzien is nagenoeg overal ter wereld hetzelfde, los van wat kleine details omwille van ratinglogo's die er op moeten staan. In Duitsland echter is dat ratinglogo nogal groot, omdat dat nu eenmaal verplicht is. Daardoor echter dreigde Pikachu, een van de bekendste mascottes van Nintendo, achter het logo te verdwijnen. Nintendo besloot dan maar om Pikachu op de Duitse versie iets naar boven te verplaatsen. Daarvoor moest Yoshi dan weer plaats ruimen. Arme Yoshi. Kan iemand misschien een petitie starten?

Of de nieuwe boxart nu per se beter is, is echter nog maar de vraag. Oké, Pikachu komt nu beter in beeld, maar die staart die onder de tuniek van Link verdwijnt is toch een beetje vreemd.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.