4gamers.be

Meer info over bèta's Call of Duty: Black Ops 4

Door Jay, 17-07-2018 10:11

Activision heeft meer info vrijgegeven omtrent de bèta's die er zitten aan te komen voor Call of Duty: Black Ops 4. In augustus is er om te beginnen een multiplayer bèta, gevolgd door een bèta van de nieuwe Blackout mode in september.

De multiplayer bèta is om te beginnen drie dagen exclusief voor PS4-spelers. Zij kunnen er al vanaf 3 augustus om 19:00 mee aan de slag en dat tot 6 augustus, 19:00. Een volgende bèta periode loopt van 10 augustus, 19:00 tot 13 augustus, 19:00. Deze is voor zowel pc, PS4 als Xbox One, al is de pc-versie op 10 augustus wel enkel beschikbaar voor wie Early Access heeft. Overige pc-spelers kunnen vanaf 11 augustus meespelen.

Voor deze multiplayer bèta zouden 6 mappen beschikbaar zijn die speelbaar zijn in Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy en Control. Specialists Nomad en Prophet zijn van de partij, evenals nog wat specialists die nog niet onthuld zijn.

Naast deze multiplayer bèta komt in augustus dus ook nog een bèta voor Blackout, de battle royale mode van Black Ops 4. Meer details daaromtrent volgen later nog.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.