4gamers.be

Niet Nathan Fillion, wel Nolan North als Cayde-6 in Destiny 2: Forsaken

Door Jay, 17-07-2018 14:20, bron: https://kotaku.com/nathan-fillion-tells-us-how-that-great-uncharted-fan-fi-1827634379

Tijdens een interview naar aanleiding van de Uncharted kortfilm waarin hij de hoofdrol speelde, heeft Nathan Fillion bevestigd dat hij voor Destiny 2: Forsaken, dat in september verschijnt, niet opnieuw in de rol kruipt van Cayde-6. Fillion was niet beschikbaar voor het project omwille van zijn eigen agenda en de deadlines bij Bungie. In plaats van Fillion zullen we wel een andere bekende stem te horen krijgen, namelijk die van Nolan North. Hem kennen we natuurlijk als de stem van talloze gamepersonages, waaronder die van, jawel, Nathan Drake, en zo is de cirkel weer rond.

Tijdens de afgelopen E3-beurs werd al duidelijk dat Fillion niet opnieuw de stem van Cayde-6 zou verzorgen, simpelweg omdat de stem in de trailer niet die van hem was. Activision en Bungie wilden echter niet zeggen wie dan wel die rol op zich zou nemen, maar nu heeft Fillion dus onthuld dat het om Nolan North gaat. Fillion zei zelf trouwens ook nog dat hij denkt dat Cayde-6 niet echt dood is, zoals in de trailer van E3 werd gesuggereerd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.