4gamers.be

Blizzard laat Battle Chest vallen voor World of Warcraft

Door Jay, 18-07-2018 12:08

Blizzard laat het formaat van de Battle Chest voor World of Warcraft vallen. Een Battle Chest was voornamelijk bedoeld voor nieuwe spelers en bracht naast de basisgame meteen ook enkele uitbreidingen met zich mee, aangevuld met een maand speeltijd via een abonnement op de game. Dat systeem wordt nu vervangen door gewoon het abonnement. Nieuwe spelers moeten dus niet langer betalen voor de basisgame en uitbreidingen, maar kunnen meteen met het grootste deel van de game aan de slag door gewoon een abonnementskost van 15 euro per maand te betalen.

Wel is het zo dat de meest recente uitbreiding telkens uitgesloten wordt en dat spelers daarvoor wel nog moeten betalen als ze ermee aan de slag willen gaan. Concreet betekent dit dat onder het nieuwe systeem spelers enkel via de abonnementskost aan de slag kunnen met alles tot en met Legion, maar dat voor het ontgrendelen van Battle for Azeroth wel nog steeds betaald moet worden. Wanneer er dan een nieuwe uitbreiding komt, zal Battle for Azeroth weer gratis beschikbaar komen als onderdeel van het abonnement en zal voor de nieuwe uitbreiding betaald moeten worden, tenzij World of Warcraft tegen dan helemaal free-to-play wordt natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.