4gamers.be

Digimon Survive aangekondigd voor PS4 en Switch

Door Jay, 19-07-2018 00:01

Bandai Namco heeft Digimon Survive aangekondigd voor PS4 en Nintendo Switch. Dat gebeurde via enkele Japanse magazines, maar veel info is er nog niet over naar buiten gekomen. Het betreft een 2D en 3D survival strategy RPG waarin je Digimon opvoedt, terwijl er uiteraard ook gevochten wordt. Dialogen en verhaalsegmenten worden in 2D weergegeven om op de anime te lijken, terwijl exploratie en gevechten in 3D zijn. Die gevechten worden in tactische RPG-stijl gevoerd met behulp van een grid op het speelveld.

Digimon Survive, waar vooralsnog amper beelden van beschikbaar zijn, verschijnt in Japan in 2019. Hoe het zit met een internationale release is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.