4gamers.be

Gearbox zoekt iemand om typfouten te verbeteren

Door Jay, 22-07-2018 00:00

Aliens: Colonial Marines was sowieso al een game waarvan de makers het schaamrood op de wangen zouden moeten krijgen, maar dat werd nog meer het geval toen onlangs bleek dat de AI van de game een stuk verbeterd kon worden door een typfout in de code te corrigeren. Eén letter bleek voldoende voor een (kleine) wereld van verschil.

Bij ontwikkelaar Gearbox besloten ze hier enigszins ludiek op te reageren. De studio plaatste namelijk een vacature online voor een professionele typfoutverbeteraar. Die zou gewoon de code op typfouten moeten checken en de gevonden fouten moeten doorgeven. Graag typfouten vinden is een pluspunt voor deze positie.

Wie de positie in kwestie graag wil invullen, moet natuurlijk eerst wat info doorsturen naar Gearbox. Het gaat daarbij om persoonlijke gegevens, terwijl geïnteresseerden ook de vraag krijgen wat de correcte spelling is: tether of teather, hetgeen nu net de fout in kwestie was die onlangs werd ontdekt.

Of het om een oprechte vacature gaat, is nog maar de vraag, maar geïnteresseerden kunnen alvast hier terecht.

Aliens: Colonial Marines screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.