4gamers.be

Overleden gamer werd als eerbetoon al gamend opgebaard

Door Jay, 21-07-2018 00:00, bron: https://gamerant.com/dead-teen-ps4-funeral-new-orleans/

Het leven is eindig, ook voor gamers, en helaas is het soms veel te vroeg game over. Zo werd vorige maand de 18-jarige Renard Matthews doodgeschoten toen hij met zijn hond op straat aan het wandelen was. Zijn familie besloot hem op een nogal unieke en voor velen ongebruikelijke wijze te eren. Bij een wake voor hem lag hij immers niet traditioneel opgebaard. In plaats daarvan werd hij in een bureaustoel geplaatst, met een DualShock controller in de hand en Doritos en andere snacks naast hem. Het leek alsof hij een niet nader genoemde NBA 2K game op PS4 aan het spelen was.

Of dit ook bij ons zou kunnen, weten we niet, maar in de VS kan het blijkbaar wel en gebeurt het wel vaker dat overledenen op een nogal aparte manier worden opgebaard. Dat is een specialiteit van het Charbonnet Labat Glapion Funeral Home, dat ook met Matthews aan de slag ging. Het concept heet "extreme embalmings". Andere gevallen zijn onder meer een overledene op een motor zetten, of aan een drumstel. Voor een 53-jarige vrouw werd door de familie al eens gevraagd om haar aan een tafel te zetten met een sigaret en bier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.