4gamers.be

Guerrilla Games neemt intrek in nieuwe hoofdkantoor

Door YoniVL, 19-07-2018 10:36, bron: https://www.parool.nl/amsterdam/oud-telegraafgebouw-wordt-uitvalsbasis-guerilla-games~a4601684/

De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games, bekend van Killzone en Horizon: Zero Dawn, heeft een nieuw hoofdkantoor gevonden. Vanaf volgend jaar zal het te vinden zijn in het oude gebouw van de krant De Telegraaf in Amsterdam. Guerrilla Games zegt al enkele jaren op zoek te zijn naar nieuwe kantoorruimte en is blij om eindelijk een nieuwe thuisbasis te hebben gevonden, die de studio in staat moet stellen om nog verder te groeien. Zo moeten er 150 nieuwe personeelsleden bijkomen en zullen games in de toekomst sneller verschijnen.

Horizon: Zero Dawn screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.