4gamers.be

GOG in de problemen na ongelukkige tweet

Door YoniVL, 19-07-2018 10:39, bron: https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/8zwj57/gog_announces_the_release_of_postal_2_lost/

Het digitale gameplatform GOG.com heeft zich een beetje in de problemen gewerkt omwille van een ongelukkige tweet. Het tweette een afbeelding om de release van Postal 2: Paradise Lost op het platform aan te kondigen, waarin te zien is hoe wordt geurineerd op een grafzerk met daarop 'Games Journalism' met daaronder 'Commited Suicide'. Dat was echter niet het grote probleem, dat was de datum die rechtstreeks lijkt te verwijzen naar Gamergate. Een aantal gamejournalisten konden niet lachen met de tweet en spraken GOG.com er persoonlijk op aan. Dat besloot dan maar om de tweet te verwijderen. Sommige mensen zeggen het platform niet langer te zullen steunen, als GOG.com niet specifiek zegt de mensen en het idee achter Gamergate niet te steunen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.