4gamers.be

Regisseur District 9 wil game met mechs maken

Door YoniVL, 19-07-2018 11:31, bron: ign

Neill Blomkamp, regisseur van films als District 9 en Elysium, wil een game maken rond mechs. Het is geen geheim dat Blomkamp een grote fan is van sci-fi en eerder regisseerde hij al een kortfilm over Halo, maar nu wil hij blijkbaar z’n eerste stappen zetten in game development. Het enige probleem is dat hij geen idee heeft hoe hij daaraan moest beginnen.

Daarom stuurde Blomkamp een tweet de wereld in en tagde hij enkele bedrijven met de vraag hoe hij een game moet maken. Ondanks het feit dat Blomkamp waarschijnlijk enkel een beetje lol aan het trappen is op twitter, weet je maar nooit. DICE liet op twitter al weten interesse te hebben in een pitch van de game en gezien de cinematografische talenten van Blomkamp komt er misschien wel iets moois uit voort.

Geschreven door Jeugd

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.