4gamers.be

Jurassic World Evolution al miljoen keer over de toonbank

Door YoniVL, 19-07-2018 11:39, bron: https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-07-19-jurassic-world-evolution-hits-one-million-sales

Jurassic World Evolution, de park simulator van developer Frontier, heeft ondertussen al meer dan een miljoen exemplaren verkocht op vijf weken tijd. De berekening is gemaakt over alle platforms waarvoor de game beschikbaar is en bevat zowel digitale als fysieke versies van de game. Jurassic World Evolution verscheen digitaal op 12 juni en een maand later ook fysiek voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

“We zijn erg blij dat we zo snel een miljoen exemplaren van de game konden verkopen,” zegt David Braben, CEO van Frontier. “Het succes van de nieuwste Jurassic World film heeft ongetwijfeld geholpen in het begin, maar uiteindelijk is het toch ook de kwaliteit van de game die belangrijk is en ik geloof dat ons team een geweldige game heeft afgeleverd die veel gamers aanspreekt.”

Geschreven door Jeugd

Jurassic World Evolution screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.