4gamers.be

Ontslagen bij studio achter Driveclub en OnRush

Door Jay, 23-07-2018 13:55, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-23-layoffs-onrush-developer-evolution-driveclub-director-rushy-let-go

Bij de studio achter Driveclub en het recentere OnRush zijn heel wat mensen aan de deur gezet. Het gaat daarbij voornamelijk om de top van de studio, waaronder Paul "Rushy" Rustchynsky, director van Driveclub en OnRush.

De studio stond aanvankelijk bekend als Evolution Studios, tot het in 2016 werd overgenomen door Codemasters nadat Sony de studio liet vallen. Vorige maand werd OnRush gelanceerd, maar die game kon op commercieel vlak geen al te goede resultaten boeken.

Gezien de slechte prestatie van OnRush is het niet meteen een verrassing dat er gereorganiseerd wordt bij de studio. Het resterende personeel vreest echter dat de studio nu enkel nog zal dienen ter ondersteuning van de rest van Codemasters en dat eigen creatieve en meer risicovolle projecten niet langer gerealiseerd kunnen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.