4gamers.be

Fortnite figurines op komst

Door Jay, 31-07-2018 09:12

Zeggen dat Fortnite redelijk populair is, is een understatement, en als iets populair is, dan valt er doorgaans wel wat geld mee te verdienen. De komst van meer Fortnite merchandise stond dus in de sterren geschreven, want spelers moeten toch de optie krijgen om ook buiten de game zelf centjes uit te geven, of niet?

Fortnite fans die graag een figurine in huis halen kunnen alvast uitkijken naar een reeks figurines die Epic Games in samenwerking met McFarlane Toys op de markt gaat brengen. De reeks zou komende herfst verschijnen, maar details zijn verder schaars. Het zou alleszins gaan om premium 7" figurines, accessoires en statues.

McFarlane Toys is overigens niet de enige partij waarmee Epic in zee gaat voor figurines. Eerder werden ook al Fortnite Funko Pop figuurtjes aangekondigd. Die zouden net op tijd voor de feestdagen arriveren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.