4gamers.be

Android-versie Fortnite mogelijk niet via Play Store

Door Jay, 31-07-2018 10:41, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-30-it-looks-like-fortnite-on-android-wont-be-on-the-google-play-store

De Android-versie van Fortnite, die mogelijk tijdelijk exlusief voor Samsung zal zijn, zou niet beschikbaar worden gesteld via de Google Play Store. Dat valt af te leiden uit code van de mobiele website van de game.

Op de website wordt uitleg gegeven over hoe je de Android-versie kan downloaden en installeren, waarbij melding wordt gemaakt van verschillende toelatingen die je om veiligheidsredenen moet goedkeuren, iets wat doorgaans het geval is wanneer je op eigen risico een app buiten de Play Store om wil installeren.

Waarom Epic Games de Android-versie van Fortnite niet gewoon via de Play Store beschikbaar zou stellen is niet bekend. Mogelijk heeft het echter te maken met het feit dat het dan 30% van de inkomsten moet afstaan aan Google en dat is natuurlijk geld dat het liever zelf bijhoudt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.