4gamers.be

Verse muziek en meer voor GTA Online

Door Jay, 31-07-2018 16:30

GTA Online heeft weer een update gekregen en deze week is dat een muzikale. Het Italiaanse DJ-duo Tale Of Us is vanaf deze week immers in GTA Online beschikbaar om als resident DJ’s te boeken. Tijdens hun set lanceren ze exclusieve nieuwe muziek van hun aankomende album Afterlight.

Ook is er een gloednieuwe radiozender beschikbaar in de radiofrequenties van GTA Online, geheel in thema van After Hours: Los Santos Underground Radio (LSUR). Hier hoor je een exclusieve mix van DJ Solomun en meer mixes die de komende weken worden toegevoegd wanneer nieuwe resident DJ’s beschikbaar worden als onderdeel van After Hours.

Ook komen er deze week twee nieuwe voertuigen: de Enus Stafford en Blimp, nu te koop via Legendary Motorsport en Elitas Travel.

Verder zijn er nieuwe beloningen voor leden op de gastenlijst, namelijk een bonus van GTA$100.000, het Galaxy & Los Santos Underground Radio T-shirt, de Oh Enus!-decoratie voor de Enus Stafford en de Sessanta Nove Multicolor, en Pink & Green Camo Liveries voor de Mammoth Patriot Stretch.

Een overzicht van alle nieuwigheden en bonussen vind je hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.