4gamers.be

Quake Champions krijgt nieuwe soundtrack van Andrew Hulshult

Door Jay, 01-08-2018 09:51

Bethesda heeft aangekondigd dat Quake Champions een volledig nieuwe soundtrack krijgt van de hand van Andrew Hulshult, de "sweet metal Viking" die eerder al muziek maakte voor Brutal Doom en Dusk. De afgelopen maanden waren al verschillende video's opgedoken met nieuwe muziek die nog niet in de game zat.

De nieuwe soundtrack wordt bij de volgende patch uitgerold, waardoor eigenlijk alle muziek in de game wordt vervangen. De huidige muziek van Chris Vrenna zal uiteindelijk wel terugkeren, maar tijdelijk zal dus enkel de muziek van Hulshult te horen zijn. In hoeverre spelers uiteindelijk zullen kunnen kiezen voor de ene of de andere soundtrack, valt nog af te wachten.

Andrew Hulshult​

Reacties

  • Howdy

    Daar wordt aan de weg getimmerd. Ik heb Dusk niet gespeeld; Brutal Doom daarentegen wel en de muziek is een uitstekende hedendaagse uitvoering van van de originele soundtrack.

    Ik heb Quake Champions een tijdje terug "gratis" via Steam gedownload en na twee keer spelen weer laten liggen. Dit zou er weleens voor kunnen zorgen dat ik toch nog weer eens een uurtje of twee aan het spel ga besteden.

    • Geplaatst op 2018-08-01 om 10:53

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.