4gamers.be

In december derde story episode voor The Long Dark

Door Jay, 01-08-2018 09:58

Hinterland heeft aangekondigd dat de derde story episode voor The Long Dark in december verschijnt. In totaal staan vijf van deze episodes gepland en de eerste twee zijn reeds verschenen. De derde episode volgt Dr. Astrid Greenwood en biedt een ander perspectief op de gebeurtenissen van de vorige episodes.

Ook in december worden nieuwe versies van de eerste twee episodes uitgebracht. De missiestructuur is aangepast zodat alles minder lineair is, terwijl ook aan de user interface gesleuteld werd en een nieuwe intro sequence voor de eerste episode voorzien wordt.

Het nadeel van deze nieuwe versies is dat de progressie van de originele versies verwijderd zal worden. Wie de eerste twee episodes reeds uit heeft gespeeld en gewoon aan de derde wil beginnen, kan dat zonder problemen, maar voor alle andere spelers zal hun progressie verwijderd worden. Wie er nog mee bezig is, heeft dus nog tot december om de twee episodes uit te spelen, tenzij je helemaal opnieuw wil beginnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.