4gamers.be

Enkel eerste game staat op disc van Spyro Reignited Trilogy

Door Jay, 02-08-2018 10:09

Op 21 september verschijnt de Spyro Reignited Trilogy, die remakes van de Spyro games bevat. Op de disc zelf zal echter enkel de eerste game staan, zo blijkt. De tweede en derde game zal je moeten downloaden.

Waarom dit precies is, is niet bekend. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden. Het kan zijn dat er eigenlijk geen "goede" reden voor is en dat dit om een of andere reden een bewuste keuze is geweest die men heeft genomen, ook al was het mogelijk de games alsnog op de disc te zetten. De kans is echter klein dat dit het geval is.

Een andere mogelijkheid is dat de drie games samen gewoon te groot zijn om op een disc te zetten, maar ook dat lijkt weinig waarschijnlijk. Een derde en meest aannemelijke optie is dat de tweede en derde game gewoon nog niet helemaal klaar waren op het moment dat de discs in productie moesten om klaar te zijn voor de launch. Uitstel zag men vermoedelijk niet als optie en dus werd dan maar beslist om enkel de eerste game op disc te zetten terwijl de rest nadien gedownload kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.