4gamers.be

Mobile Call of Duty game op komst

Door Jay, 02-08-2018 16:21, bron: https://www.resetera.com/threads/activision-and-tencent-bringing-new-call-of-duty-mobile-game-to-china.59484/

Er zit een mobile Call of Duty game aan te komen, zij het schijnbaar enkel voor de Chinese markt. Het betreft een samenwerking tussen Activision en Tencent. Een mobile studio van die laatste zou de game maken en in de loop van de komende maanden al lanceren. Het zou een free-to-play game worden met bekende personages, modes en meer van de Call of Duty franchise.

Het is niet de eerste keer dat over een mobile Call of Duty game wordt gesproken. Vorig jaar werd immers ook al eens een mobile Call of Duty game aangekondigd, maar daarover is niets meer naar buiten gekomen. Die game zou ontwikkeld worden door King, dat in handen is van Activision en dat we kennen van Candy Crush.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.