4gamers.be

Horizon Zero Dawn krijgt bordspel

Door Jay, 03-08-2018 09:28

Er is een officieel bordspel van Horizon Zero Dawn in de maak. Het spel wordt gemaakt door Steamforged Games, dat eerder ook al een Dark Souls bordspel ontwikkelde.

Guerrilla Games zou het bordspel zien als een feitelijk nieuwe game in de reeks. Het verhaal, dat niet al te groots is, speelt zich af na de gebeurtenissen van de game en diens DLC, en behoort tot de officiële canon van het universum.

Qua gameplay brengt het bordspel een co-op ervaring waarbij spelers moeten samenwerken, maar er wordt ook individueel gestreden om de hoogste score van de groep te behalen.

Concreet zou één spelletje anderhalf tot twee uur duren en bestaan uit ongeveer vijf hunts die je tot een goed einde moet brengen. Je kiest een class en een unieke set van skills, waarna je aan de slag kan en gaandeweg betere kaarten kan verzamelen die je kan gebruiken om een groot wezen neer te halen. Op meer details is het nog wachten.

Wanneer het bordspel precies verschijnt, is niet bekend. Later dit jaar wordt eerst nog een Kickstarter gelanceerd om productiecentjes op te halen en extra visibiliteit te creëren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.