4gamers.be

Kleine bij, grote wereld in Bee Simulator

Door Jay, 03-08-2018 10:28

Veel Simulator games zijn niet meteen om over naar huis te schrijven, maar Bee Simulator ziet er nog oprecht interessant en goed uit. Zoals de naam al doet vermoeden, ga je in Bee Simulator aan de slag als een kleine bij in een grote wereld.

Concreet worden drie game modes voorzien. Om te beginnen is er een singleplayer story mode waarin je als bij in een bijenfamilie gedropt wordt en uiteraard moet je orders aannemen van de koningin. Bij een van je missies ontdek je dat mensen de boom willen neerhalen waarin je bijenkorf zich bevindt en dan ligt het lot van je kolonie in jouw kleine pootjes.

Verder is er nog een exploration mode waarin je vrij kan rondvliegen en zaken ontdekken, en een split-screen mode waarin je met twee kan samenwerken of het tegen elkaar kan opnemen.

De game is gemaakt zodat zowel ouders als kinderen zich er (samen) mee kunnen amuseren en biedt ook de nodige educatieve elementen. De muziek komt van Mikołaj Stroiński, die eerder ook al muziek maakte voor The Witcher 3 en The Vanishing of Ethan Carter.

Een concrete releasedatum voor Bee Simulator is nog niet bekend, maar de game wordt deze herfst op Steam en consoles verwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.