4gamers.be

Hier kan je Fortnite in het echt spelen

Door Jay, 04-08-2018 00:01

Ooit al van Fortnite gehoord? Het is een redelijk populaire battle royale game die ook buiten de wonderlijke wereld van games de aandacht weet te trekken. Voetballers doen de dansjes na het maken van een goal en roddelbladen pakken maar al te graag uit met straffe verhalen over hoe slecht Fortnite, en gamen in het algemeen, wel niet is.

Ook elders wordt vanuit commercieel oogpunt graag op de kar van Fortnite gesprongen, zoals in het Verenigd Koninkrijk, waar een bedrijf een laser tag experience op poten heeft gezet die helemaal in het teken staat van Fortnite Battle Royale.

De Battle Royale laster tag experience is te vinden in Leicester, waar je in je eentje, met twee of meerdere spelers een potje battle royale kan spelen met laser guns. In hoeverre er echt sprake is van een battle royale is niet duidelijk, maar voor Fortnite spelers zal een naam als Tilted Towers, één van de regio's op het terrein, alvast een belletje doen rinkelen en helpen om zich helemaal in de sfeer onder te dompelen, ook al blijkt het uiteindelijk misschien gewoon een potje laser tag dat je net zo goed elders had kunnen spelen ook.

Dat is meteen ook goed nieuws voor ons natuurlijk, want wij hoeven niet meteen naar het Verenigd Koninkrijk om "Fortnite in het echt" te kunnen spelen. Persoonlijk denk ik er zelfs aan om gewoon wat vrienden op te trommelen en in de tuin of het bos met waterpistolen wat Aqua Royale te spelen. Verfrissend, dichter bij huis, geld uitgespaard en ongetwijfeld ook heel leuk. Het is overigens nog maar de vraag of dit bedrijf in het Verenigd Koninkrijk niet in de problemen zal komen met Epic omwille van de referenties naar Fortnite.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.