4gamers.be

"Dit jaar nog PvP voor Pokémon GO"

Door Jay, 06-08-2018 09:55, bron: https://nintendoeverything.com/niantic-looking-to-add-pvp-to-pokemon-go-by-the-end-of-2018/

Normaal zou PvP in de zomer van 2017 worden uitgerold voor Pokémon GO, maar dat is er dus niet van gekomen. Sindsdien is het veelal stil gebleven rond die veel gevraagde feature, al werd wel regelmatig bevestigd dat PvP nog steeds in ontwikkeling is. Nu ziet het er naar uit dat we PvP dit jaar nog mogen verwachten.

Tijdens een interview vertelde Anne Beuttenmüller van Niantic dat PvP de volgende grote feature is die men aan Pokémon GO wil toevoegen en het doel is om dat tegen het einde van dit jaar te kunnen doen. Of dat ook effectief zal lukken, valt natuurlijk nog af te wachten, maar het lijkt dus wel de bedoeling te zijn dat spelers dit jaar nog rechtstreeks tegen elkaar zullen kunnen strijden.

Beuttenmüller liet verder ook weten dat reeds bestaande features nog verder verbeterd zullen worden. Een belangrijke focus daarbij is het recent toegevoegde Friends systeem, dat spelers toelaat om Pokémon te ruilen.

Afbeeldingsresultaat voor pokémon go 4gamers

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.