4gamers.be

Maak je keuzes opnieuw met de Story Builder van Telltale's The Walking Dead

Door Jay, 06-08-2018 10:26

Op 14 augustus gaat het laatste seizoen van Telltale's The Walking Dead van start en zoals dat gaat hebben keuzes die je in de vorige games hebt gemaakt een invloed op het verloop van dit laatste seizoen. Wie graag andere keuzes had gemaakt, of wie snel nog even een recap wil van de vorige seizoenen, die kan aan de slag met de Story Builder van Telltale.

De Story Builder schotelt je alle keuzes van de vorige seizoenen voor en laat je het eindresultaat meenemen naar het laatste seizoen. Zoals gezegd handig voor wie de keuzes opnieuw wil maken of een recap wil, zonder de games per se opnieuw te moeten spelen.

Natuurlijk kunnen ook compleet nieuwe spelers in principe gebruik maken van de Story Builder zodat ze meteen met het laatste seizoen aan de slag kunnen, maar dat wordt toch eerder afgeraden omdat je als nieuwe speler wel veel zaken mist als je de games niet effectief gespeeld hebt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.