4gamers.be

Master Chief speelt een hoofdrol in Halo tv-serie

Door Jay, 07-08-2018 09:52, bron: https://www.resetera.com/threads/spielberg-halo-tv-series-will-have-master-chief-as-lead-character-its-gonna-be-a-big-show.60403/

Er is wat meer informatie naar buiten gekomen over de live-action Halo tv-serie die onlangs door betaalzender Showtime werd besteld en die onder meer Steven Spielberg als grote naam achter zich heeft. We wisten al dat de productie begin 2019 van start zou gaan en nu is bekend geraakt dat het de bedoeling is om de serie in de loop van 2020 uit te zenden. Ook is onthuld dat Master Chief "een hoofdpersonage" is in de reeks. Of hij ook het voornaamste hoofdpersonage is, dat valt nog af te wachten.

Tijdens een interview werd voorts gezegd dat men lang heeft moeten wachten op het script, maar dat men erg tevreden is met wat men nu heeft. Op het vlak van character development zou de serie erg diepgaand zijn, hetgeen een bewuste keuze is omdat men niet alleen maar grote sci-fi actie wil, aangezien de Halo reeks dat sowieso al bevat. In de serie wil men dus méér tonen en laten zien wat zich onder het armor van de Spartans bevindt.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.