4gamers.be

Proximus lanceert esports cave in Antwerpen

Door Jay, 07-08-2018 15:59

Eerder dit jaar al werd duidelijk dat de Belgische telecomprovider Proximus een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van esports in BelgiĆ«. Samen met de ESL kondigde het toen namelijk de creatie van drie nieuwe, ambitieuze esports competities aan. Ook met de eDevils zouden wedstrijden georganiseerd worden en op kanaal 71 kunnen Proximus klanten kijken naar ESL esports TV.

Nu heeft Proximus nog een nieuw initiatief aangekondigd: de esports cave. Hier kunnen esports fans samenkomen om met behulp van beschikbare pc's en PS4's hun skills te verbeteren, al kan er in een ontspannen sfeer met een drankje in de hand natuurlijk ook gepraat worden of op tv naar esports gekeken worden.

Voorts worden ook verschillende workshops georganiseerd, met niet alleen esports als thema maar ook bijvoorbeeld cosplay, streaming en meer. Een overzicht van de workshops vind je onderaan dit bericht.

De esports cave zelf bevindt zich in Antwerpen (Meir nummer 16) en is alle dagen open, met uitzondering van zondag en maandag. In de week kan je er van 13:00 tot 22:00 terecht en op vrijdag en zaterdag is de esports cave zelfs tot 23:00 open.

In de esports cave zullen de meeste workshops doorgaan, maar ook in andere steden (Brussel, Gent, Carleroi) worden workshops voorzien.

Workshops

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.