4gamers.be

Operation Grim Sky voor Rainbow Six Siege geteased

Door Jay, 08-08-2018 09:55

Ubisoft heeft de eerste details onthuld van Operation Grim Sky, de nieuwste update voor Rainbow Six Siege. Met de update wordt het derde seizoen van de derde jaargang geïntroduceerd en blijkbaar ligt de focus op het Verenigd Koninkrijk.

Grim Sky zal twee nieuwe Operators met zich meebrengen, maar namen zijn nog niet bekend. De ene maakt deel uit van Scotland Yard (UK) en de andere behoort tot Delta Force (US).

Die van Scotland Yard is blijkbaar een vrouw die haar mannetje kan staan aan de frontlinie. Ze is een Defender gespecialiseerd in "mob behaviour en snatch-squad tactics".

Die van Delta Force dan weer is een Attacker met een scherp tactisch inzicht en uitmuntende precisie.

Verder brengt Grim Sky veranderingen met zich mee voor de Hereford Base map, voornamelijk in functie van competitive play. Vermoed wordt dat het er een stuk natter zal worden, onder meer omwille van het feit dat teasers voor Grim Sky veel regen en nattigheid tonen. Ook aan de gameplay zal weer wat gesleuteld worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.