4gamers.be

Later deze maand New Game+ voor God of War

Door Jay, 09-08-2018 09:35

Een New Game+ mode voor God of War werd eerder al aangekondigd en nu heeft Sony ook een concrete releasedatum onthuld, samen met wat meer info.

De New Game+ mode wordt op 20 augustus toegevoegd als onderdeel van een update voor de game. Wanneer spelers na het uitspelen van God of War een nieuwe game file beginnen, krijgen ze de optie om hun moeilijkheidsgraad te kiezen. De abilities van Kratos en Atreus, enchantments, uitrusting, resources en talismans van een vorige playthrough blijven beschikbaar. Tijdens een nieuwe playthrough kunnen vijanden sterker zijn of nieuwe abilities hebben, terwijl spelers ook nieuwe armor sets en enchantments kunnen vinden. Kratos en Atreus kunnen ook steker gemaakt worden door de Skap Slag resource te verzamelen die gebruikt kan worden om uitrusting te verbeteren. Er wordt zelfs een nieuwe rarity level voorzien.

Nog een nieuwigheidje die de update toevoegt is de mogelijkheid om cutscenes op elk moment over te slaan, tenminste wanneer je ze reedfs één keer heby gezien.

God of War (PS4) screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.