4gamers.be

Fans bezorgd om Luigi. Leeft hij nog?

Door Jay, 09-08-2018 10:48

De Super Smash Bros. Ultimate Direct van gisteren heeft fans weer heel wat stof gegeven om over te praten, niet alleen wat de game zelf betreft maar ook aangaande het lot van Luigi. Fans vrezen namelijk het ergste en vragen zich af of hij nog leeft.

De Direct uitzending begon met de introductie van de Castlevania crossover, die onder meer vampierenjager Simon Belmont als speelbaar personage met zich meebrengt. De crossover werd geïntroduceerd via een duister filmpje waarin we Luigi aan het werk zien met zijn Poltergust, bekend van Luigi's Mansion, een game waarin Mario voor één keer eens niet de hoofdrol speelt. We zien echter ook hoe Luigi oog in oog komt te staan met de Dood zelf, die zijn zeis gebruikt om Luigi's ziel uit zijn lijf te rukken.

Fans vreesden dus het ergste en de ene na de andere "RIP Luigi" werd online gegooid. Bij Nintendo UK wilden ze fans echter geruststellen en stuurden ze een tweet de wereld in om te zeggen dat Luigi "oké" is. Dat kan natuurlijk ook betekenen hij "oké" is in het hiernamaals, dus voorlopig weten we nog niet of Luigi nog in leven is. Misschien een interessant uitgangspunt voor Luigi's Mansion 3?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.