4gamers.be

Ben Schwartz is de stem van Sonic in live-action film

Door Jay, 09-08-2018 12:11, bron: https://variety.com/2018/film/news/ben-scwhartz-sonic-paramounts-sonic-the-hedgehog-live-action-hybrid-pic-1202900267/

Volgens goede bronnen is Ben Schwartz ingeschakeld om de stem van Sonic te verzorgen voor de live-action film die er zit aan te komen. Schwartz kennen we van onder meer Parks and Recreation, House of Lies, Peep World, Everyvbody's Fine, The Other Guy, The Walk en This is Where I Leave You.

Naast filmacteur is hij ook voice actor. Zo speelt hij Dewey Duck in de reboot van Duck Tales en zal hij de stem van Leonardo verzorgen in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

De keuze voor Schwartz wordt niet door iedereen enthousiast onthaald. Sommige fans vragen zich luidop af waarom men niet gewoon voor Roger Craig Smith gekozen heeft, de voice actor die we kennen als de stem van Sonic.

De Sonic film staat gepland voor november 2019 en brengt een mix van live-action en CGI. Het zal ook de eerste keer zijn dat Sonic op het grote scherm te zien is, wat toch merkwaardig is voor zo'n icoon dat al 27 jaar oud is. Eerder al werd James Marsden bevestigd voor een hoofdrol, net als Jim Carrey en Tika Sumpter.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.