4gamers.be

Night Trap op 24 augustus naar Nintendo Switch

Door Jay, 14-08-2018 09:25

De 25th Anniversary Edition van Night Trap, die vorig jaar al verscheen voor pc, PS4 en Xbox One, zou deze zomer ook naar de Nintendo Switch komen en nu is daar ook een concrete releasedatum voor onthuld, zijnde 24 augustus.

Night Trap is een soort interactieve film van Sega en dateert van in 1992. In de FMV-game is het je missie om een hoop meisjes te beschermen tegen vampieren. Over hen waken doe je met behulp van camera's, terwijl je de vampieren kan bestrijden met allerlei vallen. Door het belabberde acteerwerk en de niet al te hoge productiewaarden werd het spel als een miskleun van een horrorgame beschouwd, maar net daarom werd het uiteindelijk alsnog een hit.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.