4gamers.be

Monster Hunter: World heeft problemen in China

Door Jay, 14-08-2018 14:02, bron: https://www.vg247.com/2018/08/13/monster-hunter-world-pulled-china-regulation-complaints/

In China is de verkoop van Monster Hunter: World stopgezet. WeGame, langs waar de game voor het Chinese Tencent verkocht wordt, heeft verschillende klachten gekregen van regulerende instanties, waardoor de game dus niet langer verkocht mag worden.

Wat het probleem precies is, is niet bekend. Doorgaans gaat het om klachten betreffende te gewelddadige of te seksueel getinte content, maar dat lijkt hier niet het geval te zijn. Volgens sommige bronnen is Monster Hunter: World het slachtoffer van een strijd achter de schermen die te maken heeft met recente veranderingen omtrent publicatielicenties in China.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.