4gamers.be

Diablo III dit jaar naar Nintendo Switch

Door Jay, 16-08-2018 11:58, bron: https://kotaku.com/diablo-iii-is-coming-to-switch-later-this-year-1828367234?utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow&utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook

Update: inmiddels inderdaad officieel bevestigd. Hieronder de trailer.


Diablo III komt naar de Nintendo Switch en dat is niet meteen een verrassing. Het begon met een teaser van Blizzard zelf, waarna bronnen de komst van de game naar de console van Nintendo ook bevestigden. Een officiële aankondiging zou later vandaag volgen, maar inmiddels is het nieuws ook al gelekt. Tja.

Concreet zou de Diablo III Eternal Collection dit jaar nog voor de Switch verschijnen. De collectie bevat naast de basisgame ook de Reaper of Souls uitbreiding en het Rise of the Necromancer pack, inclusief alle tot nu toe verschenen updates. Spelers kunnen ook een armor set krijgen die hen eruit laat zien als Ganondorf van The Legend of Zelda.

De Switch-versie biedt ook multiplayer op verschillende manieren, van lokale co-op voor 4 spelers op één Switch, over lokale 4-player co-op op verschillende Switch consoles zonder internet, tot gewoon online co-op. Ook een mix van lokale en online co-op zou mogelijk zijn.

De Switch-versie zou zoals gezegd later dit jaar verschijnen. Daarmee brengt Blizzard voor het eerst in 15 jaar nog eens een game uit voor een Nintendo platform.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.