4gamers.be

Fear the Wolves volgende week in Early Access

Door Jay, 20-08-2018 16:38

Fear the Wolves, een battle royale spin-off van S.T.A.L.K.E.R., zou normaal vorige maand al via Steam Early Access verschijnen, maar die release werd uitgesteld. Nu is een nieuwe releasedatum onthuld, zijnde 28 augustus.

Fear the Wolves dropt 100 spelers in de woestenij van Chernobyl en dan is het natuurlijk overleven geblazen. Andere spelers zijn overigens niet de enige vijand, want ook mutanten en andere wezens zijn van de partij. Verder wil de game zich onderscheiden met een systeem van onvoorspelbaar weer, speciale, radioactieve zones waar je enkel met de juiste uitrusting kan komen en een dynamische save zone die niet altijd even veilig is, waardoor spelers niet per se aangemoedigd worden om zoveel mogelijk in het midden van de map te blijven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.