4gamers.be

The Settlers wordt nieuw leven ingeblazen

Door Jay, 21-08-2018 12:48

Ubisoft blaast The Settlers nieuw leven in. Daarvoor werkt het samen met Volker Wertich, de bedenker van de reeks. Er wordt gewerkt aan een compleet nieuwe game in de reeks. Die heet (voorlopig?) gewoon The Settlers en verschijnt in het najaar van 2019. Daarnaast wordt ook een collectie uitgebracht.

De nieuwe game

The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, is een build-up strategiegame waarin spelers nieuwe eilanden in een middeleeuwse fantasiewereld vestigen, verkennen en veroveren. The Settlers zijn gedwongen om hun geboorteland te verlaten na een verwoestende catastrofe van mysterieuze oorsprong en zetten koers naar het onbekende in de hoop een nieuw thuis te vinden. Niet alleen gaan ze ontelbare nieuwe uitdagingen tegemoet, ze maken ondertussen ook deel uit van een oud mysterie dat hun leven voor altijd zal veranderen.

The Settlers combineert de bekende gameplay van de serie met nieuwe functies en geavanceerde technologie. Zo voorziet de nieuwe game de beste gameplayelementen uit eerdere delen van een modern jasje en worden hier nieuwe functies, zoals het nieuwe voedselsysteem, het multi-worker job-systeem en alternatieve overwinningsmethoden aan toegevoegd. The Settlers maakt gebruik van de Snowdrop-engine en levert ondanks het behoud van het excentrieke, kleurrijke DNA van de serie, toch een hedendaagse visuele ervaring.

The Settlers History Collection

Ter ere van de 25ste verjaardag van The Settlers wordt voor pc een History Collection gelanceerd op 15 november. Die bevat de volledige versies van alle voorgaande games in de reeks, goed voor 7 titels in totaal. Er worden ook optimalisaties voor hedendaagse pc's en Windows 10 voorzien. Elke game uit de collectie zal ook los te koop zijn. De eerste game is vanaf vandaag al beschikbaar via Uplay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.