4gamers.be

CD Projekt heeft nu een studio voor mobile games

Door Jay, 22-08-2018 11:31

CD Projekt heeft een nieuwe studio opgericht voor het maken van mobile games. "Nieuw" is echter relatief want in de praktijk gaat het om een overname van Spokko, een Poolse studio die al sinds 2009 mobile games op de markt brengt.

Spokko is ondergebracht bij de CD Projekt Group, dat een meerderheid van de aandelen van Spokko in handen heeft. Spokko blijft wel nog onafhankelijk functioneren, maar de studio heeft toegang tot de IP's van CD Projekt en diens marketingmachine.

Er wordt al gewerkt aan een eerste mobile game, maar details daaromtrent zijn nog niet bekend. Mogelijk is de game gebaseerd op The Witcher of Cyberpunk 2077.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.