4gamers.be

Geen nieuwe Assassin's Creed in 2019, wel Atlantis DLC?

Door Jay, 22-08-2018 16:53, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-08-22-assassins-creed-will-take-a-year-off-in-2019

Ubisoft heeft eerder al aangegeven dat het niet is teruggekeerd naar een jaarlijkse releaseformule voor Assassin's Creed, ook al komt Assassin's Creed Odyssey een jaar na Assassin's Creed Origins. Voor elke game neemt men gewoon de tijd die nodig is. Als twee games zo een jaar uit elkaar liggen qua release, dan is dat zo, maar als er anderhalf jaar, twee jaar of zelfs langer tussen zit, dan is dat dus ook maar zo.

Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, heeft inmiddels alleszins bevestigd dat men in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed zal lanceren. Dat betekent echter niet dat er geen nieuwe Assassin's Creed content komt. Men wil Assassin's Creed Odyssey immers op regelmatige basis updaten en voorzien van nieuwe content om spelers bezig te houden.

Wat die nieuwe content betreft is het trouwens interessant om te vermelden dat er in de wandelgangen gefluisterd wordt dat er een uitbreiding komt die gebaseerd is op het mythische Atlantis. Het zou alleszins goed passen in het universum van Assassin's Creed en louter qua setting lijkt Assassin's Creed Origins dan de perfecte game te zijn om Atlantis aan te halen. Of zo'n uitbreiding er ook echt komt, valt natuurlijk nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.