4gamers.be

PUBG krijgt een training mode

Door Jay, 23-08-2018 15:35

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt volgende maand een training mode. Het gaat daarbij om een kleine 2x2 map waarop je je kunsten kan oefenen. Er worden verschillende targets en speciale gebieden voorzien om verschillende vaardigheden te kunnen testen, zoals schieten, parkour en melee combat. Ook voor het oefenen met voertuigen worden enkele tracks voorzien.

De training mode wordt een aparte queue die je in het menu van PUBG kan selecteren, dus het is niet gewoon een custom mode. Aanvankelijk zal er een minimum aantal spelers van 5 moeten zijn en een maximum van 20. In je eentje kan je dus niet aan de slag in de training mode, maar dat kan nog veranderen in de toekomst.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.