4gamers.be

Link zit (niet) in Switch-versie van Diablo III

Door Jay, 26-08-2018 00:01

Onlangs werd Diablo III voor de Nintendo Switch aangekondigd. Een van de extraatjes van de Switch-versie is een Ganondorf outfit. Iets later dook ook een Link outfit op in een video van de Switch-versie en dus waren fans nog eens extra verheugd. Helaas volgde ook een koude douche.

De Link outfit bleek authentiek te zijn en effectief in de game te zitten, of beter: te hebben gezeten. De outfit werd namelijk gebruikt toen de game intern getest werd, maar voor de finale versie werd de outfit uiteindelijk geschrapt. In de video, die inmiddels verwijderd is, was evenwel beeldmateriaal te zien van de testversie, inclusief de Link outfit.

Voorlopig geen Link dus in Diablo III, maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk. Wie weet in de toekomst als gratis DLC, aangezien men de outfit blijkbaar toch al heeft?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.