4gamers.be

Officiële naam, logo en releasedatum voor Detective Pikachu film

Door Jay, 27-08-2018 09:42

De Detective Pikachu film die er zit aan te komen heeft een officiële naam, een officieel logo en een officiële releasedatum gekregen. De film heet officieel Pokémon Detective Pikachu en gaat op 10 mei 2019 in première. Of de film dan ook al bij ons te zien zal zijn, valt af te wachten.

Hoofdrollen voor Pokémon Detective Pikachu zijn weggelegd voor Ryan Reynolds, die Pikachu vertolkt, en Justice Smith, die op zoek gaat naar zijn ontvoerde vader. Eerder werden ook al namen als Ken Watanabe, Kathryn Newton, Suki Waterhouse en Bill Nighy bevestigd. Ook de Britse zangeres en actrice Rita Ora speelt mee in de Detective Pikachu film. Ora speelde recent mee in de Fifty Shades trilogie, waarin ze de rol van Mia Grey vertolkt.

Regisseur van dienst is Rob Letterman (Goosebumps), die de film maakt op basis van een script van Nicole Perlman (Captain Marvel, Guardians of the Galaxy) en Alex Hirsch (Galaxy Falls). De film combineert live-action en CGI en wordt momenteel gefilmd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.